Spirituális választerápia

“Az SVT igényes, erőteljes, gyakorlatilag fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét.”
(Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia – A szabadság ösvénye)
A tudat alatti elménkben lévő programok és energiák alapvetően befolyásolják életünk teljességét és harmóniáját, sikereinket, kapcsolataink minőségét más emberekkel.

A Spirituális Választerápia (SVT) a lélekkel foglalkozó módszer, amely segít beazonosítani ezeket a programokat, blokkokat és energiákat, ezzel pedig felismerni, megfogalmazni és megoldani problémáinkat, illetve problémáink valós gyökerét.
Ezen felül segíthet, hogy megtaláljuk életfeladatunkat, meghatározhatjuk vele, hogy egyes emberekkel milyen lélektársi kapcsolatban állunk, milyen feladatunk van velük kapcsolatban.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használva térképezzük fel az életünket gátló negatív programokat, majd azokat Felső Én (a tudatfelettes) segítségével ki is tudjuk tisztítani. Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz annak érdekében.

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget, vagy fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni, de csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség tartós javításához!
(Forrás: www.spiritualisvt.com)

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!