Spirituális Választerápia és Lélekhang terápia

A tudat alatti elménkben lévő programok és energiák alapvetően befolyásolják életünk teljességét és harmóniáját, sikereinket, kapcsolataink minőségét más emberekkel.

A Spirituális Választerápiát (SVT) Dr. Czakó Évától, a Lélekhang terápiát Filotás Máriól tanultam. 2012 óta alkalmazom a tanultakat úgy ötvözve, hogy az adott problémára a lehető leggyorsabban megoldást tudjunk találni.

“Az SVT igényes, erőteljes, gyakorlatilag fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét.”
(Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia – A szabadság ösvénye)

A Lélekhang terápia abban segít, hogy lelkünk üzeneteit meghalljuk.

A konzultáción beazonosítjuk azokat a a programokat, blokkokat és energiákat, amelyek akadályoznak bennünket. Ezek után képesek leszünk felismerni, megfogalmazni és megoldani problémáinkat, illetve problémáink valós gyökerét. Segíthet, hogy megtaláljuk életfeladatunkat, meghatározhatjuk vele, hogy egyes emberekkel milyen lélektársi kapcsolatban állunk, milyen feladatunk van velük.

A kliens és a terapeuta energiamezejének összehangolódása biztosítja azt a közeget, ami lehetővé teszi, hogy az ingát tartó terapeuta feltérképezze a kliens lelkét akadályozó tényezőket és azokat a tisztítás során fel is oldja. Ugyanennek köszönhető, hogy a terapeután keresztül lehetővé válik, hogy a kliens lelke üzenetet küldjön a kliensnek, amennyiben ezt a lélek vagy a segítők szükségesnek látják.

Egyenesen lelkünkből töröljük a korlátozó energiákat, fogadalmakat, hiedelmeket, emlékeket, blokkokat, illetve az Ő segítségével tudjuk tisztítani és védelemmel ellátni magunkat és a teret.

A konzultáción egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használva térképezzük fel a negatív programokat, majd azokat ki is tudjuk tisztítani. Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén kizárólag tiszta szándékból szeretné a változást és mindent megtesz annak érdekében a fizikai síkon is.

Az SVT és a Lélekhang gyors és hatékony módszerek, akár már egyetlen, vagy néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy egy adott nehézséget, vagy fizikai problémát képesek legyünk feloldani és megváltoztatni. Csupán a tisztítás önmagában általában kevés az életminőség tartós javításához! Egy konzultáción klienseim éppen ezért pontos javaslatokat kapnak arra vonatkozóan is, hogy mit kell változtatniuk a fizikai síkon (a reakcióikban, viselkedésükben, szokásaikban, stb.) ahhoz, hogy az adott nehézség megszűnjön, illetve a vágyott változás végbemenjen az életükben.

Ezek a kezelések lelki-szellemi eljárások, nem diagnosztizálnak és nem helyettesítik az orvoslást! Az embert a lélek szintjén gyógyítják. Ártó szándékkal nem lehet használni sem a Lélekhang terápiát, sem az SVT-t, mert sem a lelkünk, sem Felső Én nem hajtja végre a rosszindulatú kéréseket!

Nem baj, ha szkeptikus vagy, az sem baj, ha elsőre idegenül hangzik mindez – ha van olyan dolog az életedben, ami negatívan hat, de mégis mindig visszatér, bármit teszel, akkor érdemes kipróbálni ezt a terápiát.

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!

 

(Forrás: www.spiritualisvt.com, ezoportal.hu)