Mi történik egy kezelésen?

Az életmód tanácsadás minden esetben egy részletes anamnézis felvételével kezdődik, melynek során átbeszéljük a jelenleg fennálló helyzetet és igény esetén egy bioenergiás állapotfelméréssel feltérképezzük az energiahiányos, stresszes szerveket. Ez az állapotfelmérés kb. 10-15 percig tart, teljes mértékben fájdalommentes, semmiféle kényelmetlenséggel nem jár, a kliensnek csupán annyi a feladata, hogy a fémből készült ékszereit levegye a felmérés idejére és a fülén egy fülhallgatót viseljen. Ezt követően kerülhet sor a lelki blokkok oldására, ha a kliens ebbe beleegyezik, illetve a szükséges életmódváltás megbeszélésére. Az életmód tanácsadás minden esetben figyelembe veszi a kliens lehetőségeit és egyéni igényeit,a cél, hogy megtaláljuk a legtesthezállóbb megoldást.

Spirituális Választerápia és Lélekhang terápia esetén egy inga és egy táblázatrendszer segítségével beazonosítjuk azokat a negatív energiákat, blokkokat, programokat, melyek az adott problémát okozzák, szükség esetén feltérképezzük, hogy mi történt egy-egy előző életben, ami miatt a lélek az adott negatív “emléket” eltárolta.

Ezt követően Lélekhang terápia esetében lelkünkből kitisztulnak ezek az akadályozó tényezők, SVT kezelésen pedig Felső Én ezeket kitisztítja az Akasha feljegyzésekből (a lélek feljegyzései) és a tudatalattiból, valamint pozitív energiákat tölt be helyettük.

A módszerek használhatók tanácsadásra is: útmutatást kérhetünk lelkünktől, vagy Felső Éntől egy-egy helyzettel kapcsolatban, vagy általában a jelenlegi élethelyzetünkre vonatkozóan. Lélekhang terápia során előfordulhat, hogy vezetőink, vagy maga a lélek üzenetet is közöl velünk. Ezt az inga jelzi, majd az üzenetet írásban át is adom a címzettnek.

A tisztítás hatása, eredménye egyénileg változó időn belül érződik, illetve nyilvánul meg a fizikai síkon is.

Ezek a kezelések lelki-szellemi eljárások, nem diagnosztizálnak és nem helyettesítik az orvoslást! Az embert a lélek szintjén gyógyítják. Ártó szándékkal nem lehet használni sem a Lélekhang terápiát, sem az SVT-t, mert sem a lelkünk, sem Felső Én nem hajtja végre a rosszindulatú kéréseket!

A legtöbb esetben a felszabaduló negatív energiákra a test is reagál valamilyen módon. Ezen tünetek enyhítésére már a kezelés alatt, de azt követően is több vizet tanácsos inni, hogy felgyorsítsuk a méreganyagok kitisztulását a szervezetből.

Tisztítás után néhányan úgy érzik, mintha szó szerint hatalmas kövektől szabadultak volna meg és fizikailag is könnyebbnek érzik magukat, szinte “lebegnek”.

Sokaknak már a kezelés elején helyreáll a lelki nyugalmuk, magabiztosabbak, jobb kedvűek lesznek, olyan helyzetekkel kapcsolatban is meglátják a fényt az alagút végén, amelyekből azt gondolták, hogy nincs kiút.

Átmenetileg jelentkezhetnek kellemetlenebb tünetek is, mint szédülés, hányinger, fejfájás, hasmenés, de a legtöbb esetben ezek enyhe tünetek, illetve tudunk rajtuk könnyíteni további tisztítással.

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!