Mi történik egy konzultáción?

Azt tanultam és abban hiszek, sőt, ezt is tapasztaltam, hogy nincs egészséges test egészséges lélek nélkül, az egészséghez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű mozgás, a helyes táplálkozás, a vitamin- és ásványianyag pótlás, valamint a mentális és lelki jóllét.

Ennek megfelelően a konzultációkon is lehetőség van rá, hogy a fentieket kivétel nélkül górcső alá vegyük, de természetesen ez nem kötelező.

Egészségügyi probléma, életmód váltás, böjtkúra minden esetben egy részletes anamnézis felvételével kezdődik, melynek során átbeszéljük a jelenleg fennálló helyzetet és egy biorezonnciás állapotfelméréssel feltérképezzük az energiahiányos, stresszes szerveket. Ez az állapotfelmérés kb. 10-15 percig tart, teljes mértékben fájdalommentes, semmiféle kényelmetlenséggel nem jár, a kliensnek csupán annyi a feladata, hogy két órával a konzultáció előtt ne egyen semmit, ill. a bemérés idejére a fémből készült ékszereit vegye le. Ezt követően feltérképezzük a fizikai tünetek lelki hátterét. Ebben a Biologika (Új medicina), illetve a Spirituális Választerápia és a Lélekhang terápia van segítségünkre. Az életmód tanácsadás minden esetben figyelembe veszi a kliens lehetőségeit és egyéni igényeit. A cél, hogy megtaláljuk a legtesthezállóbb megoldást.

Spirituális Választerápia és Lélekhang terápia esetén egy inga és egy táblázatrendszer segítségével beazonosítjuk azokat a negatív energiákat, blokkokat, programokat, melyek az adott problémát okozzák, szükség esetén feltérképezzük, hogy mi történt egy-egy előző életben, ami miatt a lélek az adott negatív “emléket” eltárolta. Ezeknek a módszereknek a segítségével útmutatást is kérhetünk egy-egy helyzettel kapcsolatban, vagy általában a jelenlegi élethelyzetünkre vonatkozóan.

A tisztítás hatása, eredménye egyénileg változó időn belül érződik, illetve nyilvánul meg a fizikai síkon is. Volt már rá példa, hogy 10 perccel az oldás után jelentkezett a hatás, de olyan is volt, hogy adott kliensnél rendszeresen 2 héttel később oldódott meg az adott probléma.

Ezek a kezelések lelki-szellemi eljárások, nem diagnosztizálnak és nem helyettesítik az orvoslást! Az embert a lélek szintjén gyógyítják. Ártó szándékkal nem lehet használni sem a Lélekhang terápiát, sem az SVT-t, mert sem a lelkünk, sem Felső Én nem hajtja végre a rosszindulatú kéréseket!

A legtöbb esetben a felszabaduló negatív energiákra a test is reagál valamilyen módon. Ezen tünetek enyhítésére már a kezelés alatt, de azt követően is több vizet tanácsos inni, hogy felgyorsítsuk a méreganyagok kitisztulását a szervezetből.

Tisztítás után néhányan úgy érzik, mintha szó szerint hatalmas kövektől szabadultak volna meg és fizikailag is könnyebbnek érzik magukat, szinte “lebegnek”.

Sokaknak már a kezelés elején helyreáll a lelki nyugalmuk, magabiztosabbak, jobb kedvűek lesznek, olyan helyzetekkel kapcsolatban is meglátják a fényt az alagút végén, amelyekből azt gondolták, hogy nincs kiút.

Átmenetileg jelentkezhetnek kellemetlenebb tünetek is, mint szédülés, hányinger, fejfájás, hasmenés, de a legtöbb esetben ezek enyhe tünetek, illetve tudunk rajtuk könnyíteni további tisztítással.

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!