Kinek szól és mire jó?

Tisztítást, oldást 2 hetes kortól bárki kaphat. Nagyon fontos, hogy a tisztításba mindenkinek saját magának, vagy gondviselőjének (gyermekek esetében pl. az anyukának) bele kell egyeznie.

SVT és Lélekhang terápiával képesek vagyunk a különböző életterületeken bennünket akadályozó blokkokat feloldani, így negatív élethelyzetekben gyors és látványos változást tudunk elérni.

A tisztítások során Felső Én, vagy a Lélek általában valamilyen útmutatással is szolgál a jövőre nézve. Az életminőség tartós változásához sokszor elengedhetetlen, hogy megértsük, hogy miért alakult ki az adott probléma, mit kell megtanulnunk a helyzetből, majd ennek fényében tudatosan is változtassunk addigi szokásainkon, hiszen saját sorsáért mindenkinek magának kell felelősséget vállalnia. Nem kell azonban ettől megijedni, mert segítőink nem várják, hogy önsanyargató módon szakítsunk korábbi életmódunkkal, hiszen Ők pontosan tudják, hogy milyen változtatásokra vagyunk érettek és ha hagyjuk magunkat vezettetni általuk, akkor fokozatosan javíthatunk életünk minőségén. Az adott élethelyzethez kapcsolódó energiák kitisztítása pedig szintén nagy segítség abban, hogy más szemmel tudjunk tekinteni a szituációra.

Az általam használt módszerek komoly lökést adnak ahhoz, hogy megszabaduljunk a bennünket akadályozó helyzetektől, vagy hogy azokat megértve egy más nézőpontból kiindulva tudjuk őket megoldani, feldolgozni.

Melyek azok az élethelyzetek, amelyekben segíthet a tisztítás? – Kattints ide!

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!