Kinek szól és mire jó?

A konzultációk azoknak tudnak segítséget, útmutatást nyújtani, akiknek valamilyen egészségügyi problémájuk van (túlsúly, pajzsmirigy probléma, endometriózis, mióma, ciszta, allergia, migrén, stb.) vagy van valamilyen olyan probléma az életükben, amin minden igyekezetük ellenére nem tudnak túljutni (pl. munkahelyi, anyagi, párkapcsolati, gyereknevelési problémák).

A biorezonanciás állapotfelmérés segít feltérképezni a testben azokat a szerveket, amelyek stressznek vannak kitéve, így állapotuktól függően előre is meg lehet jósolni egyes betegségek kialakulásának valószínűségét. Ez nagy segítség ahhoz, hogy tudjuk, min kell változtatnunk addigi életvitelünkben, mit kell tennünk egészségünk megőrzése, helyreállítása érdekében.

Tisztítást, oldást 2 hetes kortól bárki kaphat. Nagyon fontos, hogy a tisztításba mindenkinek saját magának, vagy gondviselőjének (gyermekek esetében pl. az anyukának) bele kell egyeznie.

SVT és Lélekhang terápiával képesek vagyunk a különböző életterületeken bennünket akadályozó blokkokat feloldani, így negatív élethelyzetekben gyors és látványos változást tudunk elérni.

A tisztítások során valamilyen útmutatást is kapunk a jövőre nézve. Az életminőség tartós változásához sokszor elengedhetetlen, hogy megértsük, hogy miért alakult ki az adott probléma, mit kell megtanulnunk a helyzetből, majd ennek fényében tudatosan is változtatnunk kell addigi szokásainkon, hiszen saját sorsáért mindenkinek magának kell felelősséget vállalnia. Nem kell azonban ettől megijedni, mert segítőink nem várják, hogy önsanyargató módon szakítsunk korábbi életmódunkkal, hiszen ők pontosan tudják, hogy milyen változtatásokra vagyunk érettek és ha hagyjuk magunkat vezettetni általuk, akkor fokozatosan javíthatunk életünk minőségén. Az adott élethelyzethez kapcsolódó energiák kitisztítása pedig szintén nagy segítség abban, hogy más szemmel tudjunk tekinteni a szituációra.

Az általam használt spirituális módszerek komoly lökést adnak ahhoz, hogy megszabaduljunk a bennünket akadályozó helyzetektől, vagy hogy azokat megértve egy más nézőpontból kiindulva tudjuk őket megoldani, feldolgozni.

Melyek azok az élethelyzetek, amelyekben segíthetek? – Kattints ide!

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!