GyIK

  • Mire számíthatok, úgy általában?

Erre talán legjobban a többi kliens visszajelzései adnak választ 🙂 Itt tudsz olvasni párat belőlük.

  • Nem tudok Pécsre menni, akkor nem is lehetek a kliensed?

Sok kliensem külföldön (Cipruson, Írországban, Angliában, Svájcban, Németországban), vagy az ország másik végén él. Velük Skype-on vagy Viberen keresztül szoktunk konzultálni. Az oldásoknak ebben a formában nincs korlátja, a hormonegyensúly, ill. az életmód tanácsadás ütközhet akadályokba, de ez az adott egészségi állapottól függ. Hívj fel, vagy írj rám Facebook-on és megbeszéljük a lehetőségeket 🙂

  • Hogyan tudok bejelentkezni egy konzultációra?

Hívj fel a +36202140737-es telefonszámon és megbeszéljük az időpontot 🙂 Amikor klienssel dolgozom, nem veszem fel, de amint tudlak, visszahívlak.

  • Hogyan készüljek fel a biorezonanciás állapotfelmérésre?

A konzultáció előtt legalább két órával már ne egyél semmit és csak vizet igyál. Amíg a gép dolgozik, addig minden fémet le kell venned magadról, nem csak azokat, amelyek a testeddel közvetlenül érintkeznek, hanem pl. a zsebedben tartott kulcsokat is ki kell tenned onnan. Telefon sem lehet a közeledben ebben az időben.

  • Szuper, eljövök hozzád és akkor nem kell orvoshoz mennem!

Ez nem feltétlenül lesz így. Az általam tanultak és az alkalmazott módszerek nem helyettesítik a szükséges orvosi kezeléseket!

  • Melyik módszert válasszam? SVT-t, vagy Lélekhangot?

Nincs rá szükség, hogy válasszunk. A két módszerben kapott tudást együtt alkalmazom és az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy azok egymást kiegészítve, tökéletesen működnek.

  • Mikor fogom érezni a tisztítás hatását?

Ez egyénenként változó. Személyes tapasztalatom szerint van, akinél 10 percen belül látható változás áll be, de olyan is volt már, akinél két hét kellett ahhoz, hogy a probléma megoldódjon.

Általában 24 óra kell, hogy a tisztítás teljesen érvényesülhessen.

  • Mennyi időnként kell tisztításra menni?

Erre röviden annyit tudok mondani, hogy igény szerint 🙂 Nincs előírás erre vonatkozóan, mindenki érzi, hogy mikor jön el az ideje egy beszélgetésnek. Vannak, akik rendszeresen, havonta egyszer járnak hozám és van, akivel eddig egyetlen egyszer találkoztam, vagy teljesen szabálytalan időközönként keresnek meg. Az biztos, hogy azok élete, akik rendszeresen járnak, komoly fejlődésen ment keresztül és ezt legtöbbjük esetében a környezetük is meg szokta erősíteni.

  • Hány alkalom kell ahhoz, hogy megoldódjon egy problémám?

A tisztítások rendkívül hatékonyak, a problémák egy kezelésre is javulni szoktak, vagy teljesen megoldódnak, amennyiben megszületik a megértés. Mivel segítőink mindig szolgálnak “útravalóval” is, ha ezeket a javaslatokat betartjuk, rendszerint a kitisztított blokkok nem kapcsolódnak vissza. Az azonban tény, hogy egész életünk a folyamatos fejlődésről, tanulásról szól, így bármikor előfordulhatnak olyan új élethelyzetek, amikor szükségét látjuk egy külső szemlélő bevonásának.

Próbáld ki, jelentkezz be egy konzultációra – kattints ide!